Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik samt integrere til Facebook, når du klikker på "Synes godt om"-knappen på artiklerne. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Når du besøger vores websted, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere webstedets teknologi.

Indsamling af personoplysninger
Vi indsamler ikke personoplysninger via hjemmesiden. Det er kun ved henvendelse via mail eller pr. telefon vi registrerer dine personoplysninger. Vi registrerer almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv oplyser os. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. De indsamlede personoplysninger bruges udelukkende til at danne en faktura ved et køb eller til en nyhedsmail.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge databeskyttelsesforordningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger forsvarligt på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 6 måneder efter brug, eller sålænge lovgivningen kræver det som fx regnskabsdata, der skal gemmes i 5 år. Hvis du har accepteret betingelserne for vores nyhedsbrev beholder vi dit fulde navn og din din e-mailadresse. Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge databeskyttelsesforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget eller slettet eller. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Alle henvendelser vedr. ovenstående skal ske til

Galleri Bomhuset
Amagerbrogade 16A
2300 København S
Telefon 91346799
Mail kontakt@galleribomhuset.dk

Hjælp til at slette cookies fra de mest almindelige browsere

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer (nyt vindue)
Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser (engelsk - nyt vindue)
Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser (nyt vindue)
Vejledning i at slette cookies på Opera browser (engelsk - nyt vindue)
Vejledning i at slette flash cookies i alle browsere (engelsk - nyt vindue)

Opdateret: 20-04-2019.