Eva Elisabeth Scott Clausen

Eva Elisabeth Scott Clausens billede
Mit navn er Eva Elisabeth Scott Clausen, født i 1970. Jeg bor i København K, hvor jeg også har mit atelier.
 
Jeg har malet siden 1997, og er blevet undervist i både tegning, croquis, maleri og skulptur, både i DK og NYC. Storbyer har min store fascination, energien og det hurtige tempo, mangfoldigheden og farverne er mine inspirationskilder. I New York, er det specielt åbenheden, mulighederne som giver inspirationen et spark –  uden begrænsninger. Herfra udspringer mine NYC-portrætter af byen og dets indbyggere.
 
I Japan er det også storbyernes lys og menneskevrimmel og ”the cuteness” som inspirerer. Dette både i Tokyo, Kyoto og i Nikko-bjergene. Her har jeg tabt mit hjerte til den ældgamle kultur, roen midt i virvaret (Tokyo) og landets historie og natur er for mig, dybt fængende. Et mix af dette forsøger jeg, at udtrykke i mine fantasibilleder med Kokeshidukken (symbol for lykke & god karma) som hovedperson, og i mine geishaportrætter samt bybilleder.
 
Jeg finder inspiration alle døgnets vågne timer, af  hverdagen, af små og store ting, folk jeg møder på min vej, naturen, gadeliv mm.
Kort sagt, er mine malerier naturalistiske portrætter af storbyer og mennersker. Derudover maler jeg fantasibilleder med inspiration fra den japanske kultur. Matrialerne jeg bruger er acryl, olie, tusch, kul og collage af japansk origami- og avispapir. Jeg laver også skulpturer (ler) efter levende modeller, stentøj (vaser og fade) samt fotograferer.
 
Læs mere på min blog www.artevadk.blogspot.dk

Områder: 

Billedekunst
Skulptur